m

Arbetar hemma med skisser och företagsadministration, när det plötsligt smäller till! Tittar på altanen och där ligger en liten stackars talgoxe och försöker återhämta sig. Har flugit rakt in i rutan. Vi har ju börjat mata fåglarna nu, när det är höst, och ibland har de nog lite bråttom iväg. Usch så synd!
Jag tar upp den lille, lägger hen i ett mjölkpaket med hö för att den ska behålla värmen bättre och ger den vätska, kokosfett och honungsvatten. Vad ska man ge? Snabb energi, tänker jag, om jag ger lite sött.
Nu får den vila. Hoppas den klarar sig.

Join the discussion 1 comment

  1. Ylva Sundell October 15, 2013 at 9:30 pm Reply

    Undrar ni hur det gick? Någon halvtimma senare, gick jag ut för att ge den ytterligare honungsvatten. Den tittade på mig som om jag var tokig, drack en droppe från min sked, ruskade på sig och flög sin väg! 🙂

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close