m

Show background

Vintern brukar sägas vara den tid då du kan planera för nästa års trädgård och hur du vill att den ska utvecklas. Kanske är det bara vissa kompletteringar eller så är det planen och helheten du vill förändra?

Oavsett så är det lätt att det stannar vid drömmar och tankar. Planerna blir till bläddrande i trädgårdsmagasin och flyktiga idéer. Hur skulle det vara att få hjälp att fånga upp idéerna? Kan ett samtal med en person med praktisk erfarenhet av en mångfald växter, samt förmåga till gestaltning av dina trädgårdsdrömmar faktiskt lägga grunden för din nya trädgård? Kan nästa vår och sommar, och kommande år, ge dig en trädgård där du kan och vill vistas och njuta? Kan det bli ett ställe som motsvarar insidan av ditt hus och är så mycket härligare att träda ut i när vädret är som underbarast? Och kan det skänka lust och glädje bara att blicka ut, nu när hösten färgar allting grått och vinterkyla och mörker närmar sig? Ja, med rätt växter, rätt placering och rätt utnyttjande av ytor kan din plats här på jorden bli den oas du drömmer om.

Ring mig och fråga. Vi tar tillsammans reda på om det är en konsultation, en trädgårdsritning eller till exempel rabattskiss med växtlista du är sugen på att börja med! Välkommen att kontakta mig.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close