m

Show background

Under åren har jag emellanåt blivit tillfrågad om att hålla föredrag om företagande och om hur jag byggt upp min firma. Jag tycker alltid det är lika roligt. Eftersom jag har en bakgrund inom arbetsmarknadsfrågor tycker jag det är extra intressant om jag kan inspirera andra att våga satsa på en företagsidé och bygga upp en egen verksamhet.

Jag har hållit föredrag på bland annat Coompanion i Göteborg och för NyföretagarCentrum i Härryda. När det så småningom går mot vinter och trädgårdssäsongen går i dvala engagerar jag mig återigen i den här typen av föredrag. Du får gärna höra av dig om du är intresserad. Maila eller ring mig, så pratas vi vid om vad jag kan bidra med för dig.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close