m

Show background

Öppen Trädgård 10/8 kl 11-16. På lördag håller jag Öppen Trädgård på Humlelyckan 12 i Sandsbacka. Utifrån min hemträdgård verkar jag med min firma Gröna Perspektiv sedan ett antal år tillbaka. Här hämtar jag inspiration och vila, testar och utmanar mig själv och nya idéer.

På lördag kommer det att finnas möjlighet att besöka mig i trädgården, se våra höns ströva fritt, fynda favoritperenner som jag har till försäljning, men även annat som hör trädgården till såsom växtstöd, krukor och plåtkärl, samt några favoriter i fårull, armeringsjärn och annat rostigt, tovigt, tokigt…

I samband med Sörtorpadagen håller jag min Öppna Trädgård, och där kan du besöka andra evenemang och framför allt parkera. Du hittar oss i östra Härryda, längs med Eskilsbyvägen. Sörtorpagården hittar du bara ett par km från 156:an mot Skene. Parkera din bil och följ grusvägarna till Humlelyckan 12.

Hos mig går det att betala med kort och kontanter.

MYCKET VÄLKOMNA!

Ylva Sundell, Gröna Perspektiv

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close