m

Show background

Våren är här och både jag och kunden längtar efter att förverkliga idéer!
Bilden är tagen i Zetas trädgård i Segeltorp, söder om Stockholm, sommaren 2014, då jag var där. Länge. Både med och utan familjen. Alltså, först var vi där länge tillsammans. Jag gick runt, tittade på växter och fotograferade. Vi åt. Jag gick runt. Vi fikade. Jag gick runt lite till. Vi handlade och gick ut. Jag gick in. Igen. Fotograferade, köpte, njöt och inspirerades av denna fantastiska, ja, vad ska man kalla det, trädgård och park och växtförsäljning i ett.
Som sagt, den lever kvar i mig än, inspirerar mig i kommunikationen med kund, och hjälper oss att kommunicera om stämningar och utseende i trädgården.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close