m

Show background

Skissen är vägen mot en välplanerad trädgård.

Tro det eller ej! I det här fallet handlar det om en trädgård i blivande. Huset är inte byggt ännu och tomten ska börja grovplaneras snart. Familjen som ska flytta in kontaktar mig för att ha en plan klar innan skopan sätts i marken. Smart sätt att “tänka efter före” och utnyttja skopan när den är på plats. Trädgårdsgestaltning går ut på att se möjligheterna när det ännu bara är en platt markbit som ska bebyggas.

Tänka efter före är alltid bättre och billigare!

Entreprenören förbereder för husgrunden, alla rör osv, och kan också med min ritning förbereda för stenlagda gångar och uteplatser, altan, dika ur för häckplantering osv. Matjorden som ska läggas behöver inte spridas ut över hela tomten och ställen med överbyggnad (kallas det som är under bilparkering, gångar etc som ska bära och dränera bort vatten) kan förberedas med urgrävning.

Skapa möjligheter!

Här finns möjlighet att få tänka stort och annorlunda eller bara välplanerat och smidigt. Låt din egen inspiration vägleda dig, och utnyttja min kunskap och erfarenhet för att hitta den inspiration du behöver när dina egna idéer tryter. En pergola med klätterväxter? En grop för nedsänkt studsmatta? Mjuka gångar och böljande gräsmatta istället för platt? Inspireras du av funkis eller feng shui? En trädgårdsritning ger dig möjlighet att göra de rätta valen. På pappret är det dessutom tillfälle att tänka stort och vidlyftigt. Du får tips och kan testa. För att sedan anpassa efter det som är bäst. Det är design när det är som bäst.

Häng med på resan!

Join the discussion 1 comment

  1. Mattias February 17, 2017 at 11:00 am Reply

    Vilket bra tillfälle och kunna få sin trädgård så planerad och funktionell som ägaren önskar. Det ger inspiration och det är intressant att läsa vad man bör tänka på vid skapandet ./ Mattias

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close