m

Show background

Våren är full av allt det vi älskar – på nytt kommer det välbekanta upp ur jorden och för en del är det en total njutning att gå allt det till mötes. Somliga har det redan i sin trädgård, och vill ha hjälp att upprätthålla det, och få ytterligare idéer genomförda, andra söker fortfarande efter de där verktygen som ska få det att lossna, återigen finns de som har tusen idéer men inte får tiden att räcka till för att genomföra allt.  Jag finns för er!

Jag har det stora privilegiet att arbeta med kunder som är intresserade av sina trädgårdar! De utmanar mig och sig själva. Ibland utför jag hårdjobbet på pappret, skissar och gnuggar geniknölarna tills de rätta lösningarna kommer fram: “Det ska gå. Inte bara estetik, utan funktion, och svar på frågan ‘Varför?’.” Det tycker jag är viktigt.

Ibland är hårdjobbet ute, med spaden i backen eller stånghäcksaxen högt över våra huvuden.

Nu i vår ger jag er något nytt. För alla er som själv vill komma längre i planerandet, som går och tänker, bläddrar i trädgårdsböcker och växtkataloger och som drömmer om att hitta svaren på HUR man gör, för att, inte bara få växterna att växa och trivas, utan få dem att skapa stämning, ge rymd, rama in och skapa rum. Och rymd och rum på de rätta ställena. Vad ska du med rummen till om de inte känns meningsfulla? Blommorna blommar, men vad saknas för att få den där stämningen? För er erbjuder jag en kort introduktion men framförallt en workshop. Att få prova-på. En handgriplig kurs, ett samtal där du får feedback på dina prövanden.

Den 8 maj. På Råda Trädgårdsdagar som arrangeras varje år, en workshop som ger det där lilla extra. Föranmälan, tid och avgift kommer i framåt våren i separat program. På återhörande!

Join the discussion 1 comment

  1. Maria Åberg March 27, 2016 at 8:03 pm Reply

    Hej Ylva, jag vill gärna vara med! Men jag har längtat efter att få en dag med dig i flera månader redan! Vill du inte komma till min trädgård o jobba ihop med mig en dag i vår?

    Det skulle jag tycka jättemycket om! Har du möjlighet att ringa mig? Annars är risken stor att veckorna bara rinner iväg ännu längre…
    Hej från Maria på Annehillsvägen

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close